Angstige patiënten

Ziet u erg op tegen een behandeling?

Mulder tandartsen in Weesp heeft speciale aandacht voor angstige patiëntenAngst voor de tandarts komt voor bij 25% van de Nederlanders en is niets om je voor te schamen. Mulder tandartsen heeft veel ervaring in het werken met angstige patiënten en neemt dan ook alle tijd voor u.

Neem eerst een kijkje

U bent beslist niet de enige en wij leggen u graag alles uit over uw behandeling en onze manier van werken. Ons uitgangspunt is dat u altijd de volledige controle houdt over de behandeling. U start als u wilt eerst alleen met een gesprek waarin u op een ontspannen manier kennis met ons maakt en een kijkje kunt nemen in de praktijk.

Klopt uw beeld met de praktijk?

Vaak komt de angst voort uit vroegere ervaringen met tandartsen en misverstanden over de huidige praktijk. De aanpak van tandartsen anno nu houdt helemaal rekening met uw wensen en mogelijkheden. U bepaalt samen met ons wat u wel en niet aankunt. De behandeling kan in de meeste gevallen vrijwel volledig pijnloos verlopen, want u krijgt altijd een verdoving als u dat wilt.

Gezondheid

Een gezond gebit is noodzakelijk voor een gezond lichaam, laat u niet weerhouden door uw angst en stap over die hindernis heen. Vaak verdwijnen ook allerlei lichamelijke klachten en ongemakken die zijn ontstaan door een slecht gebit. Wij helpen u graag.

Tijd voor u

Wij staan open voor uw zorgen en angst en besteden alle tijd aan u die u nodig heeft. En bedenk ook altijd dat u zo weer buiten staat en terug kunt kijken op een goed verlopen behandeling. Onze ervaring is dat u zich na enkele bezoeken al veel meer op uw gemak voelt. Neem gerust iemand mee, als u dat prettig vindt.

DEZE PAGINA DELEN OP